Vyberali ste už niekedy svadobné obrúčky? Alebo vás to ešte len čaká? Pri výbere svadobných obrúčok sa najčastejšie odrážame od predstavy, ktorú máme v hlave. Jasné, obrúčky sa majú najmä páčiť a musia dokonale sedieť na prstenníku.

Výber svadobnej obrúčky môže byť oveľa jednoduchší ako nájsť perfektný zásnubný prsteň. Je to skutočne iba otázka výberu farby a správnej šírky obrúčky.

Tradičný spôsob ako žena nosí jej svadobnú obrúčku je, že ju nosí na tom istom prste ako zásnubný prsteň ale je na prste prvý, takže je bližšie k srdcu. Ak si vyberiete túto tradíciu, majte na mysli ako budú prstene spolu ladiť čo sa týka farby a šírky.

Netradičné obrúčky

Niektoré dvojice sa rozhodnú pre netradičné spečatenie lásky a svadobné obrúčky vymenia za tetovanie. Vaše “áno” pri oltári tak môže spečatiť aj originálny nápad, ktorý vám nahradí šperk.

Čo poviete? Dali by ste sa nahovoriť na takúto ozdobu na celý život?

Verní klasike

Chcete ostať verní klasike? Vyberte si spoľahlivo miesto, kde obrúčky kúpite. Je to predsa na celý život.

Prečo vybrať Laura Gold?

Zaradili sme sa k najväčším slovenským a popredným európskym výrobcom obrúčok, pretože máme profesionálny tím skúsených ľudí, ktorí spájajú zlatnícke zručnosti a špičkové technológie do hotového umeleckého diela.

V ponuke máme viac ako 900 modelov svadobných obrúčok. Vašou výhodou u nás je variabilita, ktorú ponúkame. Pri každej obrúčke Vám vieme zmeniť farebnosť materiálu, povrchovú úpravu, profil, počet a veľkosť kamienkov, či už si vyberiete zirkóny alebo pravé brilianty.

Splníme Vaše predstavy o dokonalých obrúčkach kvalitou vyhotovenia, dizajnom a dôrazom na detail.

Na výrobu používame vlastnú puncovým úradom certifikovanú zliatinu 14 karátového, alebo 18 karátového zlata, ktoré je určené výhradne pre svadobné obrúčky. Vďaka týmto vlastnostiam zlata a kvalitného spracovania našimi odborníkmi sú obrúčky excelentnej kvality a trvácne.

Obrúčky je možné vidieť, skúsiť a objednať v každom dobrom zlatníctve na celom území Slovenska a v Čechách, alebo v našom showroom centre v Trenčianskej Turnej.

Ku všetkým obrúčkam od nás je samozrejmosťou originálne štýlové darčekové balenie, certifikát pravosti a doživotný bezplatný servis.

Obráťte sa na profesionálov, na kvalitu vsaďte,

vyberte si svadobné obrúčky značky Laura Gold®

a šťastnými manželmi sa staňte…